MonRo BV – Ons verhaal

MonRo BV

MonRo BV is sinds 2014 een internationaal transportbedrijf .

Voorheen waren wij bekend onder de naam MonRo: Party – Events – Catering en MonRo Support.

Vanaf 1 januari 2019 zijn onze activiteiten voor Party – Events – Catering en Storage gestopt. We focussen ons op  transport en combineren dat als vanouds met ons leerwerkbedrijf (RAP).  Dit is onze kweekvijver voor logistiek talent.

Hieronder een historisch overzicht van deze ontwikkeling.

In mei 1994 is MonRo Support gestart met Party – Events – en Catering
Alles in een hand!
MonRo verzorgde het totale traject.
Wij waren aanspreekpunt voor diverse landelijk opererende bedrijven .
Wij verzorgde de projectplanning ,coördinatie en een belangrijk deel van de uitvoering.
Dit inclusief Catering en Drankenservice.

In 2005 zijn we gestart met RAP. Het Roermonds Arbeids Practicum. Onze werkplaats is tot op de dag van vandaag een practicum voor leerlingen van het praktijkonderwijs. Onder leiding van ervaren “Meesters” leren de jongeren in de praktijk.

In 2007 is de derde tak binnen ons bedrijf ontstaan. Transport, Warehousing en opslag voor particulieren en bedrijven. Uiteraard met de daaraan gekoppelde logistieke dienstverlening.

In  2018 hebben we besloten met de activiteiten op het gebied van party, events en catering te stoppen, de groeiende activiteiten op het gebied van transport en logsitieke dienstverlening maakte een definitieve keuze noodzakelijk. In 2018 is de warehousetak verkocht. Als transportbedrijf dat in Maart 2014 haar eerste schrede zette in deze dynamische wereld gaan we voortaan verder als MonRo B.V..

Vanaf 1 januari 2022 opereren we vanuit onze nieuwe vestigingen in Roermond (Mijnheerkensweg 7) en Swalmen (heydweg 4)